Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare dramă. Artista a fost umilită și a primit lovituri grele de la viață

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața are mare succes în plan profesional, mai ales de când a câștigat concursul Bravo, ai stil! Celebrities, dar nu poate uita prin câte a trecut de-a lungul vieții și câte a îndurat pentru a ajunge aici.

a

Alexandra Ungureanu, umilită de un coleg de breaslă

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute voci din România. Este o artistă de succes, dar și o femeie cu stil, care și-a demonstrat talentul la modă în urma participării la concursul Bravo, ai stil! Celebrities. I-a cucerit pe cei de acasă, care au făcut-o câștigătoarea marelui premiu.

Invitată în cadrul unui podcast, Alexandra Ungureanu a vorbit despre cât de grele au fost începuturile carierei sale și câte a fost nevoită să îndure pentru a ajunge la succesul de azi. Când a intrat în lumea muzicii, își amintește cum unul dintre colegii ei de breaslă, Marius Moga, a jignit-o pentru aspectul său fizic, spunând, indirect, că nu poate fi și frumoasă și să aibă și o voce bune.

Criticile celorlalți o făceau să creadă că niciodată nu va avea succes și nu își va găsi locul în lumea muzicală. Se simțea complexată de felul în care arată, dar a învățat să se accepte și chiar să se iubească pentru ceea ce este.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea.Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic.”, a povestit artista.

Cea mai mare dramă a artistei

Artista a suferit mult de-a lungul anilor, dar cea mai grea lovitură a fost pierderea tatălui ei. Când era doar un copil, ambii săi părinți au aflat că au cancer. Mama sa a aflat la timp și s-a tratat, dar tatăl ei a mers la medic abia în fază terminală și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Moartea acestuia a marcat-o puternic și a evitat să vorbească despre ea, pentru că niciodată nu a putut accepta că unul dintre părinții ei a părăsit-o înainte de vreme.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra în urmă cu mai mulți ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com