AD

ACTUALITATE

Alexandra Ungureanu trece prin momente cumplite. Nu mai poate dormi de durere: „Mergem la doctor să vedem…”

todayaprilie 22, 2022

Background
share close
AD
AD

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional, este iubită de o mulțime de oameni și un artist desăvârșit, dar viața o pune mereu la încercare. În acest moment trece printr-o mare dramă și nu mai are nici somn noaptea.

Alexandra Ungureanu nu a mai dormit de 10 zile

Alexandra Ungureanu este o artistă desăvârșită, cu mare lipici la public, mai ales după participarea ei la Bravo, ai stil!Celebrities, pe care a și câștigat-o. De altfel, este  o persoană foarte caldă, care iubește mult animalele, iar acum suferă din acest motiv.

Alexandra Ungureanu are un câine din rasa shi tzu, în vârstă de 12 ani, de care este foarte apropiată. În prezent, cățelușa se confruntă cu probleme grave de sănătate și nu a mai dormit de 10 zile. Câinele artistei a orbit în luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci trăiește într-un mare chin. În fiecare noapte, artista și mama ei păzesc animalul de companie și nu mai au liniște când îl văd cât suferă.

“Cine are animal știe ce legătură se creează între el și stăpân și nu ești niciodată pregătit să te desparți de el. Acum este într-o perioadă în care se chinuie și e un lucru care te termină emoțional, mai ales când vezi că nu se simte bine. De când a avut problemele cu ochii, s-a cam terminat și se tot simte rău. Acum mergem la doctor să vedem unde este problema și să mai facem niște analize, poate descoperim cauza.” a declarat, pentru Click!, Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, greu încercată de viață

Alexandra Ungureanu a primit multe lovituri de la viață de-a lungul timpului. Deși soarta i-a surâs în carieră, pe plan personal, artista a trecut prin momente greu de imaginat. A suferit mult dar, cu toate acestea, s-a ridicat mereu și a mers mai departe.

Cel mai tare, pe artistă a durut-o pierderea tatălui său și boala cu care s-a luptat mama ei. Când Alexandra avea doar 14 ani, cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu cancer uterin în fază incipientă, în timp ce soțul său a primit diagnosticul de cancer la colon în faza terminală. După doar două luni, acesta s-a stins din viață și soția a continuat să lupte cu boala, până și-a revenit.

Sursa: https://fresh24.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com