Alexandru Arșinel va fi supus unei intervenții chirurgicale care i-ar putea salva viața. Primele declarații ale actorului

Alexandru Arșinel trece printr-un moment dificil al vieții sale, deoarece problemele de sănătate pe care le întâmpină necesită o atenție deosebită. Săptămâna aceasta va ajunge din nou la spital pentru o intervenție chirurgicală serioasă, care îl va ajuta să trăiască o viață lungă și liniștită. 

Alexandru Arșinel va fi supus unei intervenții chirurgicale care i-ar putea salva viața

Ultimul an fost unul foarte tensionat pentru maestrul Alexandru Arșinel, care a fost testat pozitiv cu Covid-19 la începutul acestui an. Atât el, cât și soția, sa și-au îngrijorat teribil cunoscuții, iar cei mai mulți s-au temut pentru viața celebrului actor de comedie. Din fericire, cei doi soți nu au întâmpinat complicații ale bolii, iar medicii i-au ajutat să se refacă în cel mai scurt timp.

Cu toate acestea, marele artist se confruntă cu alte probleme de sănătate, care l-au obligat să apeleze în cel mai scurt timp la ajutor medical.

De starea de sănătate a artistului s-au ocupat cadrele medicale de la spitalul Monza din București, care s-au asigurat că Alexandru Arșinel este în cea mai bună stare și nu va mai întâmpina probleme. După internarea de marți, când maestrul a suferit o intervenție prin care i-a fost montat un stent pentru plus, se pare că va mai apela încă o dată la ajutorul chirurgilor, pentru o operație mult mai serioasă.

Este vorba de o operație la inimă, menită să asigure buna funcționare a acesteia. Având în vedere că renumitul actor are o vârstă respectabilă, și anume 82 de ani, dar a trecut și prin multe experiențe în ultimul an, cardiologii au ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție pentru el.

Alexandru Arșinel s-a întors ieri acasă, dar va reveni la spital duminică, atunci când a fost programată operația pe inimă. Din câte a mărturisit chiar artistul, problemele sale de sănătate recente se datorează infectării cu Coronavirus, care i-a afectat puternic organismul. Chiar dacă a reușit să treacă cu bine peste boală, încă resimte efectele acestei afecțiuni.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

„Azi mi au dar drumul acasă după intervenția de ieri când mi s a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inimă. Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales «Monza», fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a declarat Alexandru Arșinel.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com