Alexandru Ciucu, despre primul lui mariaj: „Un teribilism al vârstei”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează de aproape 12 ani un cuplu. Perechea are împreună două fiice, Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, născută pe 20 aprilie 2016.

a

Alexandru Ciucu, despre primul lui mariaj: „Un teribilism al vârstei”

Puțini sunt însă cei care știu că designerul a mai fost căsătorit în trecut. „Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei. Fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate.

Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, explica Alexandru Ciucu în trecut, pentru Libertatea.

Alexandru Ciucu: „Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi”

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată.

Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, mai spunea Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a fost căsătorit (doar civil) cu o tânără numită Ana Cristina, pentru care ar fi fugit de acasă, relatează Spynews.

Sursa: avantaje.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com