Alice Constantinică, îngrijorător de slabă! Cum arată într-o pereche de colanți super mulați - RADIO FX NET

Alice Constantinică, îngrijorător de slabă! Cum arată într-o pereche de colanți super mulați

Îngrijorător de slabă! Aceasta este cea mai corectă caracterizare a tinerei Alice Constantinică, fosta parteneră a politicianului Codrin Ștefănescu, și una dintre cele mai dorite femei din România. Dacă altădată ne încânta ochii cu un fizic silfid, dar perfect tonifiat și corect proporționat, acum naște puțină îngrijorare.

Zilele trecute, fosta soție de demnitar a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce dădea o tură de mall la brațul actualului iubit, Cătălin Plapcianu. După desele opriri în zonele care comercializează electronice, concluzionăm că cei doi iubiți erau în căutarea unei tablete sau a unui telefon mobil.

În fine… acest lucru este mai puțin important, ce uimește continuă să fie fizicul lui Alice. Dacă în partea de sus am întâlnit din nou același chip frumos, proaSpăt, și o haină de blană scumpă, până în talie, care-i acoperea trupul, în partea de jos, lucrurile stau nu tocmai la fel, am zice noi.

Perechea de pantaloni în carouri pe care-i purta, pantaloni mulați, desenează perfect imaginea unei siluete parcă prea silfidă. Două piciorușe pe care, mai degrabă, le-ai asocia cu cele ale unei copilițe. Probabil că look-ul lui Alice să fie doar o dorință de-a ei de a se încadra în anumite standarde de frumusețe. Din păcate, nu întotdeauna reperele sunt cele care ne ajută.

Alice Constantinică este fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de boss-ul PSD, însă Raiul nu a durat foarte mult.

Bărbat deloc statornic, Codrin Ștefănescu pare să-i fi „cerut/impus” eliberarea tinerei, la puțin timp după ce aceasta l-a adus pe lume pe fiul lor. Deși nu i-a fost ușor, tânăra mamă s-a rupt până la urmă de relația toxică pe care o avea cu politicianul și și-a refăcut viața sentimentală alături de un fost crai de Dorobați. Bărbatul vine dintr-o familie cu stare, îl cheamă Cătălin Plapcianu și i-a fost cândva iubit Ramonei Gabor, pe vremea când aceasta nu-și luase zborul spre țările calde.

Una peste alta, noi sunt bucuroși că Alice este acum liniștită din punct de vedere sentimental.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com