Alin Oprea și Tavi Colen, la cuțite. Ce au de împărțit foștii colegi

Alin Oprea și Tavi Colen sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Ei au făcut împreună parte din trupa Talisman. Cei doi au fost colegi și prieteni buni, dar relația lor s-a distrus pe parcurs și au ajuns acum să nu mai aibă nicio legătură. Au devenit dușmani și se atacă ori de câte ori au ocazia.

De ce s-a destrămat trupa Talisman

Alin Oprea și Tavi Colen au fost colegi de scenă în urmă cu mai bine de 14 ani. Deși au colaborat și au fost cei mai buni prieteni, în acest moment nu mai vorbesc și relația lor este complet distrusă.

Toată lumea s-a mirat atunci că trupa s-a destrămat, deși funcționau foarte bine împreună. Colen nu a mai rezistat și, după 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea. Astfel, el spune că fostul lui coleg a mers la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui, fără ca Tavi să aibă vreun cuvânt de spus, deși el ar fi pus bazele trupei.

Se spunea cândva că Larisa, fosta soție a lui Alin, ar fi fost motivul rupturii. Totuși, Colen recunoaște că, deși nu a plăcut-o deloc pe aceasta, nu ea a fost cea care le-a provocat astfel de probleme, aruncând vina doar pe Alin, care i-ar fi luat totul într-o clipă: bani, faimă și liniște. Partenera sa de viață, Ema, a fost singura care l-a ajutat să se regăsească pe Tavi.

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, a dezvăluit solistul.

Alin Oprea și Tavi Colen, acuzații grave

Circulă zvonul acum că Tavi Colen ar fi agresat-o pe Minodora, colega lui de scenă, însă cei doi au negat aceste bârfe răutăcioase. Conform Cancan, Alin Oprea ar fi spus că fostul lui prieten chiar a avut un comportament nepotrivit față de celebra manelistă și a încercat să-l scoată vinovat în fața tuturor.

În urmă cu ceva timp, Tavi a zis despre Alin că i-a furat tot ce avea și că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu el. Solistul consideră că Oprea a greșit atunci când și-a atribuit lui tot meritul trupei, deși Tavi ar fi ales numele și ar fi pus bazele acesteia. Pe lângă supărarea morală, faptele lui Alin i-au provocat și pierderi mari din punct de vedere financiar bărbatului.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a declarat Tavi Colen.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com