Alin Petrache a convocat o ”ședință de urgență” după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Încă în stare de șoc, șeful Federației Române de Rugby și-a chemat prietenii să-i fie alături

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a acordat primul ajutor unor persoane implicate într-un accident auto care a avut loc zilele trecute în Capitală. La scurt timp după asta, oficialul împreună cu soția lui, dar și niște prieteni, au ieșit în oraș, la un restaurant, pentru a dezbate cele întâmplate. 

Dacă nu doriţi să mergeţi la spital e problema dumneavoastră, dar eu trebuie să vă fac o examinare… cum că nu aţi avut alte probleme„, i-a transmis medicul de pe ambulanţa SMURD lui Alin Petrache.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a scăpat nevătămat din accident. A dat însă o mână de ajutor celorlalte persoane rănite, până la sosirea ambulanţelor. Petrache oprise la un semafor de pe strada Parcului, unde a fost acroşat de un Ferrari. Şoferul bolidului ar fi încercat să evite o altă maşină care îi tăiase calea. A fost rănit uşor şi el, dar a refuzat transportul la spital.

La scurt timp după ce i-a trecut moartea prin fața ochilor, oficialul și-a sunat cei mai apropiați prieteni și i-a scos în oraș pentru a le povesti cele întâmplate, dar mai ales pentru a-și reveni din șoc. Evident, soția lui, Maria Marinescu, nu putea lipsi de la această ”ședință de urgență”.

Paparazzi CIAO.RO i-au surprins la masa unui restaurant de pe Șoseaua Nordului, acolo unde toți apropiații l-au felicitat pentru curajul de care a dat dovadă în urma accidentului, încercând să ajute victimele.

Alin Petrache a fost căpitan al naționalei de rugby

Alin Petrache a fost căpitan al echipei naţionale de rugby, are 44 de ani și conduce Federația Română de Rugby din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Înainte de asta, Alin Petrache a mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2014, apoi între 2014-2016 a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com