ALINA PUȘCĂU DEZVĂLUIE MOTIVUL PENTRU CARE S-A DESPĂRȚIT DE VIN DIESEL: „A FĂCUT O SINGURĂ GREȘEALĂ ȘI S-A TERMINAT”

Alin Pușcău a satisfăcut curiozitatea multor persoane, diva a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Vin Diesel. În cadrul emisiunii „La Măruță”, Alina și-a făcut curaj și a intrat într-un subiect destul de delicat din viața ei. 

Vedeta a vorbit despre perioada în care relația cu tatăl ei nu a fost tocmai bună, iar apoi s-a răcit total. Mai mult, Alina susține că a regretat faptul că nu a vorbit cu părintele ei, iar apoi acesta s-a stins din viață. Însă, din această întâmplare nefericită a avut de învățat o lecție foarte importantă.

„Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.

Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu.

În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken”, a spus Alina la Pro TV.

Alina Pușcău: „Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Tot ceea ce trăise în relația cu tatăl ei și-a pus amprenta asupra relațiilor pe care le-a avut cu ceilalți bărbați. Vedeta suferea cumplit și nu avea încredere în nimeni. Cei care-i greșeau o singură dată, erau eliminați din viața ei. Așa s-a întâmplat și în relația pe care a avut-o cu Vin Diesel. Actorul a făcut un pas greșit, iar Alina Pușcău l-a eliminat din viața ei.

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?’. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a completat.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com