ALINA SORESCU, DEVASTATĂ DUPĂ SENTINȚA DATĂ ÎN PROCESUL DE CUSTODIE. „VOI LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT”

UPDATE: Teama Alinei Sorescu că ar putea să își piardă fetițele s-a adeverit, într-un fel. Instanța a pronunțat decizia și a stabilit o custodie comună, în care Raisa și Carolina vor petrece o săptămână în grija mamei, iar o altă săptămâna în grija tatălui.

a

Această decizie a nemulțumit-o pe Alina Sorescu. Artista este determinată să nu lase lucrurile așa și să lupte până la capăt. Cântăreața va ataca decizia și va face apel.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea:

«Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu, în urmă cu doar câteva momente.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Cei doi au ajuns la tribunal, iar acum așteaptă decizia finală cu sufletul la gură, având în vedere că miza principală este custodia celor două fetițe. Recent, Alina Sorescu a mărturisit că se teme să nu le piardă pe Raisa și Carolina.

Încă de la începutul divorțului, Alexandru Ciucu a încercat să îi ia fetițele de lângă mama lor printr-o ordonanță prezedințială. Însă, Alina Sorescu a avut câștig de cauză, iar micuțele au rămas în grija ei, până la finalizarea divorțului. Cu toate acestea, decizia nu este una definitivă.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu a mărturisit că o macină gândul că Raisa și Carolina ar putea să nu rămână în custodia ei, însă are speranțe mari.

„Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară. Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii.

Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției, în foarte scurt timp, și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important. (…) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu, momente grele

În ultima perioadă, programul Alinei Sorescu a fost destul de încărcat. Artista se ocupă intens de viața profesională și de cele două fetițe ale sale. Ultima perioadă a fost mai grea pentru Alina având în vedere că micuța Raisa se confruntă cu unele probleme de sănătate.

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm, umblă mulți viruși prin colectivitate în această perioadă a anului, dar ne facem bine, că de astea există iubire și îngrijire și atenție și medici buni.

Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte, să mă însoțească și fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine”, a mai adăugat Alina Sorescu.

sursa: https://www.cancan.ro/alina-soresc-sentinta-divort-20785984?fbclid=IwAR3SjtrAte-SOT8Dnl3E7VZT-YtjcqoZ3xE8iopG4gA8tvpbwq8mge5_aSk

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com