Alocații 2020. Alocațiile se măresc cu 15 lei. Orban a anunțat ce se întâmplă cu restul banilor

Premiul Ludovic Orban a anunțat cu cât vor crește alocațiile, de fapt! Chiar dacă legea prevedea dublarea alocațiilor pentru copii, micuții din România nu vor primi alocația majorată așa cum se așteptau.

a

Premierul a anunțat că alocațiile pentru copii vor crește cu doar 10 procente. Așadar, alocațiile se vor majora cu 15 lei. Următoarele majorări se vor face în etape, a promis șeful Guvernului.

În privința pensiilor, premierul spune că nu s-a luat încă o decizie. Întrebat dacă planul pentru creșterea pensiilor i-a fost prezentat de ministrul Cîțu, acesta a declarat că au discutat despre alte probleme. Cu alte cuvinte, nu există un scenariu 2 pentru creșterea acestora.

”Nu am discutat, am discutat despre programul economic. Scrie în Legea Responsabilității Fiscal – Bugetare, după 6 luni, pe primul semestru, Ministerul Finanțelor trebuie să prezinte raportul privind situația economiei și a bugetului.

De asemenea, Comisia de Prognoză trebuie să realizeze prognoza pentru evoluția economiei în perioada următoare, pe baza datelor următoare și în funcție de asta vom lua o decizie”. Cât despre majorarea alocațiilor, Ludovic Orban a declarat că se va face progresiv.

”Există această variantă de a crește, dar de a crește progresiv, de a nu crește dintr-o dată. Pentru că realitatea este că resursele financiare sunt limitate”, a adăugat premierul.

Comisia Europeanăa tras un semnal de alarmă la adresa României și a majorării pensiilor cu 40%. Potrivit Comisiei, sustenabilitatea pe termen lung a finanţelor publice din România era deja în pericol chiar și înainte de apariţia COVID-19, ca urmare a deficitelor bugetare mari şi a creşterii semnificative a costurilor cu pensiile. Pericolul asura economiei crește însă odată cu apariția pandemiei de coronavirus, iar creșterea pensiilor ar pune într-o situație foarte delicată economia țării noastre.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com