Amalia Năstase a povestit totul despre relația cu Ilie. „Ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani”

Amalia Năstase, prima soție a tenismenului Ilie Năstase, a povestit într-un interviu despre cum l-a cunoscut pe fostul ei soț și cum a ajuns să își transforme viața într-o poveste de dragoste parcă ruptă din filmele de la Hollywood. Cei doi amorezi s-au cununat civil, la Paris, în 2003 și apoi și religios, un an mai târziu.

a

Amalia și Ilie Năstase au fost unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul românesc. Amalia a intrat rapid la inima oamenilor prin simplitatea, bunul gust și rafinamentul de care a dat dovadă încă din primul moment în care a devenit o persoana publică. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost mereu o prezență discretă care s-a procupart de creșterea frumoasă a celor două fetițe, dar s-a implicat și în proiecte de binefacere.

Amalia și Ilie Năstase au lăsat pe toată lumea mască atunci când în 2010 au anunțat divorțul după 14 ani de iubire. Acum, la 11 ani de la nefericitul eveniment, Amalia a povestit cum s-a cunoscut cu tatăl fetițelor ei. Ea a spus că a fost judecată de multă lume care a acuzat-o că s-ar fi căsătorit cu Ilie Năstase doar pentru banii lui. Amalia Năstase a declarat că și-a cunoscut fostul soț prin prisma unui job pe care îl avea. Ea s-a dus la tenismen și a vrut să îi ofere țigări deoarece ea era promoter al unui brand de tutun.

Amalia Năstase a plecat din Rahova și a ajuns să vorbească cu Robert deNiro

În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau «vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani»„, a povestit Amalia Năstase într-un interviu acordat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com