Amendă uriașă pentru un pensionar german, care a păstrat în beci un tanc, un tun antiaerian și o torpilă din Al Doilea Război Mondial

Un pensionar german s-a ales cu o amendă uriașă după o descoperire uluitoare făcută în beciul casei sale. Bărbatul de 84 de ani a păstrăt un adevărat arsenal în subsolul casei, unde s-a găsit un tanc, un tun antiaerian și o torpilă din Al Doilea Război Mondial.

Pensionarul care a păstrat în subsolul casei arsenalul din cel de-Al Doilea Război Mondial va achita o amendă de 250.000 de euro. Bărbatul este nevoit acum și să vândă colecția de arme extrem de periculoase.

Chiar un muzeu de peste Ocean și-a manifestat interesul de a cumpăra tancul Panther Tiger ll, pe care pensionarul l-a păstrat în stare bună. Autoritățile au ajuns la un acord și au decis ca bărbatul va primi o pedeapsă cu suspendare, care urmează să fie anunțată de judecători.

Amendă uriașă pentru un pensionar german, care a păstrat în beci un tanc, un tun antiaerian și o torpilă

Tribunalul din Kiel a dispus o amendă în valoare de 250.000 de euro. Totodată, s-a cerut ca tancul şi tunul antiaerian găsite pe proprietatea bărbatului.
Tancul avea 40 de tone, iar tunul antiaerian era de calibrul de 8,8 centimetri. Pe lângă acestea, în beciul pensionarului s-au mai descoperit torpilă de submarin, un mortier, mitraliere, puşti de asalt Mouser, pistoale automate MP-40 şi peste 1.000 de cartuşe. Percheziţiile au fost făcute în urmă cu 6 ani.

Operaţiunea a durat două zile și la aceasta au participat 20 de soldaţi care au avut nevoie de aproximativ nouă ore pentru a îndepărta de pe proprietatea bărbatului tancul de câteva zeci de tone.

Pensionarul german, a cărui identitate nu a fost făcută publică, acest fapt fiind în conformitate cu legile stricte legate de protecţia datelor din Germania, a susţinut la o audiere de la începutul acestui an, că a achiziţionat tancul din Anglia, sub formă de fier vechi.
Însă principala problemă de care s-au lovit autoritățile germane din cadrul instanţei regionale din Kiel a fost încadrarea armelor găsite în beciul pensionarului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com