Amestecul din 3 ingrediente care va curăța cada îngălbenită. Rezultatul va fi cel așteptat

Gospodinele pun mare preț pe curățenie, iar baia nu este o excepție. De multe ori, cada ajunge să se îngălbenească odată cu trecerea timpului, dar se poate curăța, înainte de a ajunge la gunoi. Cu ajutorul a trei ingrediente, vei reuși să redai culoarea de altădată, în doar 15 minute și fără prea mult efort.

a

Cada este o parte importantă din baie și este folosită destul de des, astfel că petele pot să apară oricând. Odată cu trecerea timpului, culoarea ei devine mai gălbuie, astfel că e nevoie de o atenție specială. Există o soluție care se poate prepara în casă și, cu ajutorul ei vei o vei curăța. În doar 15 minute, culoarea ei va fi mai alba, reușind să devină ca nouă.

Poate că ai încercat mai multe soluții din comerț și nimic nu a mers pentru cadă. Veți reuși, cu câteva ingrediente simple să scăpați de această problemă, în 15 minute, fără alte bătăi de cap.

Cum se prepară amestecul

Prima dată avem nevoie de prepararea amestecului. Vom folosi două căni cu apă cu săpun lichid, 20 de picături de ulei esențial de lemongrass și 15 picături de ulei esențial de grapefruit

Amestecul se pune într-o sticlă cu pulverizator și se agită bine înainte de a fi pus pe suprafața căzii sau a altor obiecte îngălbenite din baie. După ce se pulveriează, se lasă să acționeze timp de 10 minute. Când a trecut timpul, cu ajutorul unui burete, se curăță bine, apoi se clătește cu apă caldă și burete curat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com