Ami, declarații surprinzătoare despre Andra. Ce legătură este între cele două cântărețe

Ami și Andra sunt unele dintre celebre artiste din țara noastră. Cele două cântărețe se bucură de mare succes atât în țară, cât și în afară și sunt iubite de o mulțime de oameni pentru cariera lor de succes. Deși oamenii le cunosc pe cele două, nu știu ce legătură specială este între ele și de când se cunosc.

Ami, asistena Andrei Măruță

Ami este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Deși toți o cunosc, puțini știu ce a făcut înainte de a deveni atât de cunoscută și ce relație are ea cu Andra Măruță. Se pare că cele două se cunosc foarte bine și, în urmă cu câțiva ani, au fost foarte apropiate și au avut o relație foarte bună.

Ami a explicat că, inițial, mergea cu Andra la concerte după ce a fost aleasă în urma unui casting. Mai mult, primul ei job a fost de asistentă. Tatăl Andrei a remarcat-o și i-a propus să lucreze pentruel, care la momentul respectiv îi era manager fiicei sale. Așa a ajuns să se apropie de familia celebrei cântărețe. În doar o lună, a reușit să se obișnuiască și devenise cea mai bună secretară, pe care Andra o aprecia.

“A fost o perioadă când am lucrat ca asistent manager. Adică, primul meu job a fost de asistent manager la Andra Măruță. Inițial, mersesem la ea la un casting pentru backing vocals. Cântasem și cu vioara, și cu vocea și am fost acceptată, așa că mergeam la concerte cu ea. Dar după, mi-a propus tatăl ei, Mihai Alexandru, să îl ajut pe acolo, pe la firmă. Așa am ajuns asistent manager. Am învățat totul din mers, pentru că eu nu știam să lucrez nici pe calculator, habar nu aveam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, eram cea mai tare secretară, cel mai tare asistent manager!”, a declarat Ami.

Ami a mai declarat că ea și Andra au fost foarte apropiate și s-a acomodat repede, deja îi simțea pe toți ca și cum ar fi parte din familia ei. Când a plecat, Andra și tatăl ei au fost foarte triști, pentru că s-au atașat de artistă, mai ales că era foarte descurcăreață.

“După ce am plecat de acolo, le-a părut rău . Fiind și ardeleni – ei sunt din Turda -, s-a legat o prietenie frumoasă. Eu eram fix ca în familia mea, așa mă simțeam. Sunt niște oameni extraordinari și foarte calzi”, ne-a mai spus AMI, completând că deși jobul era destul de solicitant, s-a descurcat de minune.

Andra este idolul lui Ami

Ami a recunoscut de curând că Andra este cu adevărat un idol pentru ea și apreciază tot ceea ce face artista. Cele două au și în prezent o relație frumoasă de prietenie, iar Ami îi este recuoscătoare pentru faptul că a inițiat-o în muzică și a participat la dezvoltarea ei ca artist.

„Îmi era dor să cânt alături de tine Andra !!!♥️ Nu știu câți dintre voi știți că în urmă cu 11 ani, am fost backing vocal în trupa Andrei, și că ea a avut un rol important în dezvoltarea mea ca artist. Ca bonus m-am ales și cu job-ul de Asistent Manager al ei.

Ce putea fi mai frumos pentru o fană înrăită să fie în preajma idolului său zi de zi. Andra să știi că am rămas aceeași fană înrăită! Te iubesc și-ți mulțumesc că mi-ai dat ocazia să împart scena cu tine! #jumatateameamaibuna”, a scris Ami pe contul său de Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com