AMI, marea câştigătoare a „Te cunosc de undeva”. Artista a fost emoționată până la lacrimi

Ami a câștigat a opta ediție a sezonului XV a emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Artista a interpretat piesa Larei Fabian, ”Je suis Malade” care i-a adus nu doar locul 1 ci și lacrimi de emoție, pentru că melodia a fost dedicată mamei sale.

a

Ami a câștigat a opta ediție a ”Te cunosc de undeva”

Ami a câștigat a opta ediție a sezonului cu numărul XV a emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Artista a interpretat piesa ”Je suis Malade” a Larei Fabian și a emoționat pe toată lumea, inclusiv ei i-au dat lacrimile. Cântăreața i-a dedicat piesa mamei sale, care își dorea demult să interpreteze acest cântec.

”Je suis Malade”, o dorință a mamei lui Ami

Interpretarea acestei piese a fost un moment special pentru Ami, mai ales că i-a dat mari bătăi de cap.

„E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o excepție şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta.

E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat aceasta, potrivit antena1.ro. 

Colegii săi i-au sărit în brațe, emoționați și ei până la lacrimi de actul creației sale. Juriul a fost impresionat de felul în care a interpretat AMI piesa și s-a ridicat în picioare, aplaudând-o. „Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!”, a spus AMI cu lacrimi în ochi.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com