AMI ȘI-A SURPRINS FANII. ARTISTA E PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MĂMICĂ: „VREAU ȘI EU”

Ami este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar niciodată nu a oferit prea multe detalii despre viața personală. Singurele persoane despre care vorbește sunt cei din familia ei, dar niciodată despre bărbatul care o face fericită. Timid, artista le-a transmis fanilor ei că vrea un copil. Să vedem dacă în 2021 i se va îndeplini această dorință. 

a

Ami își ține la curent fanii cu tot felul de postări. Ba de la sală, ba din casă, de la concerte când nu era pandemie și câte și mai câte situații. Însă, niciodată nu și-a arătat partenerul pe paginile de socializare. Nu pentru că nu ar avea sau nu ar simți fiorul dragostei, ci pentru că nu simte că ar fi bine să se afișeze. Își dorește ca oamenii să o cunoască de pe urma activității profesionale și nu a informațiilor din viața particulară.

Lăsând aceste lucruri la o parte, oricât de mult ar încerca să-i ascundă identitatea iubitului, există ceva ce nu poate ascunde, o mare dorință. Ami își dorește foarte mult să aibă un copil. De curând, artista a postat o fotografie pe Instastory în care apare alături de nepoțica ei, Cezara-Ivana.

Se poate observa că vedeta radiază de fericire și, mai mult decât atât, se vede dorința din privirea ei. Iar pentru cei care n-o văd, artista a și scris în dreptul fotografiei: „Mă topesc! Vreau și eu.”

Ami: „Partenerii trebuie să fie dispuși să facă unele compromisuri”

Ami ştie să se împartă cu succes între carieră şi viaţa personală. “Există loc pentru viaţa personală şi profesională atâta timp cât găseşti un echilibru, atunci când amândoi sunt dispuşi să facă unele compromisuri de dragul relaţiei. Cam aşa e şi la noi. Mix-ul între înţelegere, respect, cunoaştere şi iubire, pentru mine, e o reţetă bună ca o relaţie să reziste”, povestea Ami în urmă cu ceva timp.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com