AMNA ȘI LUCIAN BARBU, MOMENTE UNICE ÎN CAMERA DE HOTEL. CUM S-AU AFIȘAT CEI DOI, DUPĂ PLECAREA DE LA SURVIVOR

Plecarea de la Survivor nu a fost chiar o tragedie pentru Amna și Lucian Barbu. Cei doi s-au filmat în camera de hotel și au trăit momente unice, bazate pe experiențele de neuitat din Republica Dominicană.

Amna și Lucian Barbu au părăsit Republica Dominicană, iar înainte de plecarea în România, cei doi le-au făcut fanilor Survivor o surpriză. Mai exact, amândoi s-au filmat în camera de hotel, iar din imaginile postate de Amna pe contul său de Instagram reiese în mod clar faptul că se simt extrem de bine împreună și că Survivor nu a însemnat doar o competiție pentru ei, ci și un mod frumos de a crea legături noi cu oamenii.

Amna nu regretă deloc faptul că a fost votată cel mai puțin de public și a plecat din competiția de la Kanal D, căci a reușit să-și depășească limitele și să demonstreze atât cât a putut.

„Mi-am depășit niște limite… Și am apucat să stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poți să faci este să comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le mulțumesc celor de acasă că au înțeles că nu pot continua” a declarat Amna, înainte de a părăsit Survivor.

Războinicul Lucian Barbu, accidentat grav, a plecat și el acasă

Războinicul Lucian Barbu, accidentat, a părăsit și el competiția Survivor România 2021! El s-a accidentat grav la genunchi în cel de-al doilea meci pentru imunitate. Concurentul a ajuns de urgență la spital, unde a rămas pentru investigații. Daniel Pavel avea să facă tristul anunț, că Lucian nu va continua. „În această seară avem doi concurenți care păresesc competiția Survivor România 2021. Primul concurent care părăsește competiția este cel care are cele mai puține voturi din partea publicului, al doilea care părăsește competiția o face din motive medicale și acesta este Lucian, din echipa Războinicilor. Lucian, în urmă accidentării tale ești silit să părăsești competiția”, a spus acesta, imediat după părăsirea competiției.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com