ANA lansează o nouă piesă de vară – ” B.A.M”

ANA lansează prima sa piesă semnată la Global Records – ”B.A.M„. Melodia exprimă libertate și redă o atmosferă plăcută de vară, iar timbrul unic al tinerei artiste dă o notă memorabiliă piesei.

ANA – B.A.M | Official Audio

Piesa a fost compusă de Andrei Tostogan, Radu Pârvulescu, Ana-Maria Lazar și Alex Pelin, scrisă de Ana-Maria Lazar și Radu Pârvulescu, produsă de Andrei Tostogan.

ANA este artista proaspăt venită în echipa Global Records, ce s-a îndrăgostit de muzică odată cu participarea la concursurile și emisiunile TV naționale și internaționale. Viitoarele lansări pregătite alături de Global Records îi vor face pe ascultători să o îndrăgească și mai mult pe ANA.

Reacțiile pozitive la cover-urile postate în mediul online i-au oferit șansa tinerei artiste de a întâlni producători și compozitori incredibili, având deja proiecte în desfășurare cu aceștia.

Sursa: Global Records

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com