Ana Morodan a avut o aventură cu Killa Fonic: ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan își dorește să adopte un copil.

Ana Morodan a făcut o dezvăluire uimitoare, vineri,  în emisiunea ”La Măruță”. Vedeta a spus că a avut o relație secretă cu artistul Killa Fonic și că acesta a cerut-o în căsătorie.

Ana Morodan a avut o aventură cu Killa Fonic: ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan a fost supusă, vineri, probei cu sosurile iuți, în emisiunea ”La Măruță”. A fost întrebată, la un moment dat, dacă a avut o aventură cu vreun bărbat, iar presa nu a aflat. Vedeta a răspuns: Killa Fonic. A adăugat și că:”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana.

Pe lângă asta, influencerița a adăugat că s-ar căsători și mâine cu el, dar că ”nu are chef” să facă acest lucru și, ironică a mai spus că și-ar dori să fie prințesă: ”Dacă divorțează Harry de Meghan, să mă anunți”, i-a spus Ana lui Cătălin Măruță. 

Cine este, de fapt, Ana Morodan

Mulți o cunosc pe Ana Morodan drept ”Contesa digitală”.  În cadrul unui podcast, ea a clarificat că este antreprenor și că nu-i place să fie considerată «influensăreasă»

Sunt un om rar, atenție!, nu am spus că sunt frumoasă și deșteaptă. Sunt un om asumat, ce e-n gușă și-n căpușă. Îmi plac lucrurile ciudate, peculiare, oamenii îmi spun că sunt excentrică și diferită de ceilalți. Sunt un om care trăiește pentru el, m-am născut cu acest mi-se-rupe-de-ceilalți. Sunt antreprenor, nu «influensăreasă», influencer mi se pare prea pretențios pentru ceea ce facem, a explicat Ana Morodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Își dorește Ana Morodan un copil?

Ana Morodan a spus că nu are instinct matern, dar că i-ar plăcea să înfieze un copil. ”Contesa digitală” nu se dă în lături nici de la un copil biologic, dar lasă totul în seama destinului.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Înțeleg responsabilitatea de a fi părinte. N-am instinct matern. Poate niciodată nu o să fac un copil, deși sunt fertilă. Dar, uite, mă gândesc să înfiez un copil, în viața asta. Eu zic acum că nu vreau copil, dar poate peste doi ani o să am, cine știe, mă vedeți cu căruțul pe la emisiune”, a mărturisit Ana.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com