Ana Morodan își dorește să adopte un copil. „Contesa digitală” a făcut dezvăluri surprinzătoare:” N-am instinct matern”

Ana Morodan își dorește să adopte un copil.

Cea mai mare dorință a Anei Morodan. Contesa digitală a vorbit în podcast-ul lui Damian Drăghici despre carieră, dar și despre rolul de mamă. Spre surprinderea tuturor, Ana Morodan a declarat că își dorește să adopte un copil. De ce nu are un partener de viață?

Ana Morodan își dorește să adopte un copil. „Contesa digitală” a făcut dezvăluri surprinzătoare:” N-am instinct matern”

Cea mai mare dorință a Anei Morodan. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan este considerată una dintre cele mai excentrice personalități feminine din showbiz-ul românesc. Arădeanca s-a stabilit în Capitală în urmă cu câțiva ani, în zona Dorobanți, și și-a început propria afacere în mediul online.

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, blondina a vorbit despre carieră, dar și despre viața sa personală. Contesa Digitală se consideră o persoană extrem de pretențioasă, motiv pentru care îi este greu să-și facă o relație. „Sunt un om rar, atenție!, nu am spus că sunt frumoasă și deșteaptă. Sunt un om asumat, ce e-n gușă și-n căpușă. Îmi plac lucrurile ciudate, peculiare, oamenii îmi spun că sunt excentrică și diferită de ceilalți. Sunt un om care trăiește pentru el, m-am născut cu acest mi-se-rupe-de-ceilalți. Sunt antreprenor, nu «influensăreasă», influencer mi se pare prea pretențios pentru ceea ce facem”, a explicat Ana Morodan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com