Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica, primele declarații după incidentul de la hotel: ”Nu am niciun fel de regret!”

Ciprian Marica a fost protagonistul unui scandal de zile mari în urmă cu mai bine de un an, când pe internet au apărut imagini cu el și amanta lui, într-o cameră de hotel. Ana Muntean a făcut abia acum primele declarații, explicând care a fost exact situația, dar și cum se simte după ce a recurs la acele gesturi.

a

Ana Muntean, primele declarații despre aventura cu Marica

În urmă cu mai bine de un an, au apărut în mediul online imagini cu Ciprian Marica și amanta sa, la hotel. Acestea au fost realizate chiar de soțul amantei, Ana Muntean, care, ulterior, a făcut ca acestea să devină publice, deși nu el a fost cel care le-a oferit presei.

A fost un mare scandal atunci, dar nimeni nu a intenționat să facă declarații. Subiectul a ocupat mult timp prima pagină a tabloidelor, dar mai apoi a fost totul dat uitării. Ciprian și-a continuat relația cu mama copiilor săi și a lăsat totul deoparte, iar femeia cu care și-a înșelat iubita nu a făcut declarații până acum.

Ana Muntean a mărturisit acum că perioada aceea a fost una din care a avut foarte multe de învățat și care a marcat-o foarte mult, dar pe care nu o regretă, pentru că își asumă faptele și nu le neagă.

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret’, a declarat Ana Muntean, în cadrul emisiunii La Sală.

Ana Muntean, susținută de Anamaria Prodan

Ana Muntean spune că a avut parte de sprijinul apropiaților atunci, dar cel mai tare a motivat-o declarația dată de Anamaria Prodan, nașa lui Marica. Sexy-impresara ar fi spus atunci că lumea ar trebui să înceteze cu răutățile și să o lase în pace pe amanta lui Marica, pentru că este femeie, mamă și are nevoie de liniște.

Ana Muntean spune că nu s-a gândit nicio clipă să se răzbune pe „gurile rele’, chiar dacă a fost pusă într-o ipostază neplăcută. A trecut complet peste acea întâmplare și spune că a devenit mai curajoasă, mai determinată și progresează mereu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com