ANAF ANGAJEAZĂ SUTE DE CANDIDAȚI, IAR SALARIILE SUNT PE MĂSURĂ! CÂTE MII DE LEI CÂȘTIGĂ UN ASISTENT

ANAF angajează sute de candidați, iar salariile sunt pe măsură! Câte mii de lei câștigă un asistent

Președintele ANAF a vorbit într-o conferință despre salariile pe care le au angajații instituției de stat. Declarațiile lui Lucian Heiuș au venit la scurtă vreme după ce a anunțat că așteaptă candidaturi de la sute de persoane, inclusiv debutanți. 

a

Potrivit declarațiilor lui Lucian Heiuș, noul președinte ANAF, salariul minim pe care îl are un angajat este cel de asistent. Pentru acest post, se câștigă 3.600 de lei net, la care se pot adăuga sporuri. Cel mai mic spor din luna martie, de exemplu, a fost de 688 de lei. 

Salariul maxim al unui inspector  este de 6.200 de lei net, la care se pot adăuga până la 1.938 de lei sporuri de condiții vătămătoare. De asemenea, directorul Lucian Heiuș susține introducerea unui fond de premiere pentru cei care aduc sume mari instituției. 

Salariul unui director  ajunge la 9.600 de lei net la care se pot adăuga și alte bonusuri.

ANAF angajează sute de candidați, inclusiv debutanți

Lucian Heiuș a comunicat faptul că ANAF scoate 79 de posturi de execuție pentru aparatul central și 130 de posturi pentru DGFP București. Prima etapă de recrutare va avea loc curând și va viza posturile pentru București. Cea de-a doua etapă va fi în toamna anului 2022, în care va fi selectat personal pentru marile orașe. În plus, debutanții vor putea candida la posturile de asistenți pentru ambele etape. 

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcţiile regionale, în special pentru judeţele mari, unde sunt contribuabili importanţi”, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Heiuş. 

Sursa: https://www.cancan.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com