ANALIA SELIS, DESPRE DESPĂRȚIREA DE TATĂL COPIILOR EI: „CRED CĂ DACĂ NU O LUAM EU, NU SE ÎNTÂMPLA”

Analia Selis și soțul ei s-au despărțit după un mariaj de aproape 17 ani. Ruptura dintre ei s-a produs încă de anul trecut din luna deccembrie, dar cei doi nu au reușit să semneze actele de divorț. Detaliile acestei despărțiri încep să iasă ușor, ușor la iveală.

a

Analia Selis și Răzvan Suma au fost împreună timp de 17 ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Deși este normal ca într-o relație să existe suișuri și coborâșuri, se pare că cei doi n-au găsit puterea să rezolve aceste probleme și singura soluție a fost divorțul. Astfel că, pe 1 Decembrie 2019 artista a decis că nu mai e cale de întoarcere și că trebuie să înceapă o nouă viață.

”Despărțirea s-a întâmplat pe 1 decembrie anul trecut. Încă nu am divorțat, urmează sigur. Anul trecut a fost determinant și undeva în luna noiembrie am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine. Eu am luat hotărârea. Au fost certuri, dar nu în fața copiilor. Cred că dacă nu o luam eu, nu se întâmpla”, a spus Analia Selis în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Analia Selis: „Ne înțelegem bine în ceea ce privește viața de părinți.”

Deși despărțiti, Analia și încă soțul ei, găsesc puterea să se ocupe împreună de cei mici. Însă în privința relației dintre ei se pare că nu mai există nicio șansă de împăcare și de a remedia problemele.

”Ne ajutăm cu copiii, ne înțelegem destul de bine în ceea ce privește viața de părinți. Pentru copii a fost un șoc. (…) Mama mea închiria un apartament. Am vorbit cu ea și i-am zis să vină la mine și Răzvan va pleca în apartamentul său. După ce a plecat a fost greu, dar acum nu mai există niciun sentiment.” , a adăugat vedeta în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com