Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghecampf - RADIO FX NET

Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghecampf

Anamaria Prodan a demonstrat nu doar o dată că este o soție și o mamă devotată, motiv pentru care a vrut mereu să-i aibă alături pe cei dragi ei. Și-a făcut numeroase tatuaje, printre care și câteva în care apar chipul și numele lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi urmează să divorțeze, iar impresara a dezvăluit ce va face cu aceste inscripții de pe pielea sa.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce se va întâmpla cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghecampf

Pentru Anamaria Prodan, familia a reprezentat mereu cel mai important aspect al vieții sale. A fost mereu admirată pentru dragostea fără margini de care a dat dovadă pentru soțul și copiii săi, chiar și în momentele dificile. Ea și Laurențiu Reghecampf au fost împreună timp de 13 ani, perioadă în care au fost considerați un cuplu model pentru publicul din țara noastră.

Deoarece viața i-a purtat în țări diferite, impresara și membrii familiei sale au fost nevoiți să petreacă mult timp departe unul de celălalt. Fiecare dintre copiii săi și-a construit un viitor prosper într-o altă țară, dar ea și-a dorit să-i aibă mereu alături de ea. Așa a decis să-și facă un tatuaj mare pe spate, în care apar chipul lui Laurențiu Reghecampf și al moștenitorilor lor.

„Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar ăsta a fost cumplit (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute pauză. S-au minunat toți’, a declarat Anamaria Prodan pentru Codin Maticiuc.

Impresara a explicat că totul îi va fi dedicat fiului său, Laurențiu Reghecampf Jr.

Ultimul an a reprezentat un moment de cumpănă pentru Anamaria Prodan și familia sa, totul fiind cauzat de decizia lui Laurențiu Reghecampf de a divorța. Antrenorul a ales să-și continue viața alături de o altă familie, în timp ce actuala sa soție a crezut în permanență că mariajul lor nu va ajunge niciodată la final.

Deoarece are un portret al lui Laurențiu Reghecampf pe piele, dar și inițialele lui tatuate, mulți au crezut că impresara va hotărî în cele din urmă să le acopere. În realitate însă, ea dorește să le păstreze, mai ales că și fiul său cel mic, alintat Bebeto, poartă numele tatălui său.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com