Anamaria Prodan a făcut parastas de doi ani pentru mama ei: ”Am împărțit pachete celor săraci”

Frumoasa impresară Anamaria Prodan simte lipsa mamei sale, la doi ani de la moartea cântăreței. A transmis și un mesaj emoționant!

În urmă cu doi ani de zile, la vârsta de 70 de ani, Ionela Prodan, mama impresarei, s-a stins din viață. De atunci, Anamaria Prodan rememorează momentele frumoase cu mama ei. Înainte de moartea artistei de muzică populară, Ionela Prodan le-a lăsat om mică avere persoanelor dragi. În testament, ea le-a trecut drept moștenitoare pe ambele fiice, pe Anamaria și pe Anca. Le-ar fi lăsat conturi în bănci, patru case, două mașini, bijuterii și tablouri. Toate acestea ar însuma aproape 2 milioane de euro.

”Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ … iubirea vieții mele … nu există zi să nu te am în inima, în suflet și în minte. Ești în toată fiinta mea forever ❤️”, a scris ea, potrivit Viva.

Anamaria Prodan a făcut parastas în avans

Și, joi, 16 martie, a fost o zi neagră pentru aceasta. S-au împlinit doi ani de când Anamaria și-a pierdut mama, însă a avut grijă să facă pomenirea ei în avans. Afacerista a anticipat interdicțiile impuse de autorități, prin ordonanța militară nr 2, astfel că a făcut parastasul cu trei săptămâni mai devreme.

Am făcut pomana de 2 ani chiar înainte sa se interzică intrarea in cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! Mormântul este foarte îngrijit în permanență de o angajată a familiei.

„La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect„, a mai delarat Anamaria.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com