Anamaria Prodan a făcut parastas de doi ani pentru mama ei: ”Am împărțit pachete celor săraci”

Frumoasa impresară Anamaria Prodan simte lipsa mamei sale, la doi ani de la moartea cântăreței. A transmis și un mesaj emoționant!

În urmă cu doi ani de zile, la vârsta de 70 de ani, Ionela Prodan, mama impresarei, s-a stins din viață. De atunci, Anamaria Prodan rememorează momentele frumoase cu mama ei. Înainte de moartea artistei de muzică populară, Ionela Prodan le-a lăsat om mică avere persoanelor dragi. În testament, ea le-a trecut drept moștenitoare pe ambele fiice, pe Anamaria și pe Anca. Le-ar fi lăsat conturi în bănci, patru case, două mașini, bijuterii și tablouri. Toate acestea ar însuma aproape 2 milioane de euro.

”Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ … iubirea vieții mele … nu există zi să nu te am în inima, în suflet și în minte. Ești în toată fiinta mea forever ❤️”, a scris ea, potrivit Viva.

Anamaria Prodan a făcut parastas în avans

Și, joi, 16 martie, a fost o zi neagră pentru aceasta. S-au împlinit doi ani de când Anamaria și-a pierdut mama, însă a avut grijă să facă pomenirea ei în avans. Afacerista a anticipat interdicțiile impuse de autorități, prin ordonanța militară nr 2, astfel că a făcut parastasul cu trei săptămâni mai devreme.

Am făcut pomana de 2 ani chiar înainte sa se interzică intrarea in cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! Mormântul este foarte îngrijit în permanență de o angajată a familiei.

„La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect„, a mai delarat Anamaria.

Sursa: ciao.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE