Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara, declarații tăioase la adresa lui Reghe

Se pare că subiectul divorțului dintre Reghe și Anamaria Prodan este departe de a se fi terminat. Pentru prima oară, impresara șterge pe jos cu Laurențiu Reghecampf. Ce declarații a făcut Anamaria.

a

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa lui Reghe

Dacă până acum Anamaria Prodan și-a ținut soțul pe un piedestal, iată că acum nu mai are aceeași părere. Cel mai probabil apariția publică a lui Reghe alături de noua sa iubită a scos-o din minți pe impresară. Anamaria Prodan a declarat că Reghe nu merită respectul nimănui și că ea mereu i-a protejat pe copiii ei de greșelile pe care le face, dar acum deja totul este mult prea evident.

Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.„, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu s-a transformat din înger în exemplu negativ

Ba mai mult, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf este un exemplu pentru jucătorii săi, dar nu orice exemplu, ci unul negativ. Nimeni nu se aștepta la asemenea declarații din partea impresarei, mai ales că până acum i-a luat apărarea lui Laurențiu și a încercat să îi justifice fiecare gest greșit apărut în presă. Se pare că acele zile au apus, iar Laur a reușit să o calce pe nervi pe impresară.

Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League și care își diviniza familia și copiii, de care azi a uitat cum arată. Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o țară întreagă și să nu ai cum să mergi la restaurant pentru că îți cunosc toți fata care atârnă de brațul tău rupt, e jenant pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe.

Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților. Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește.„, a mai spus Anamaria Prodan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com