Anamaria Prodan dă cărțile pe față: ”Nu amesteci meseria cu culcatul”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din fotbalul românesc, dar nu de puține ori a fost criticată sau au existat zvonuri cum că ar avea relații cu fotbaliștii pe care i-a reprezentat ca impresară.

Anamaria Prodan a spus cum a reușit să domine o lume a bărbaților

Astfel, este un subiect de mare interes cum a reușit Anamaria Prodan să domine o lume a bărbaților și să rămână mereu în frunte. Acum, s-a aflat cum a reușit, de fapt, impresara să ajungă pe culmile succesului.

Faimoasa impresară, care acum face parte și din conducerea echipei Hermannstadt, a povestit cum a reușit să facă față în lumea bărbaților din sport.

Astfel, ea a declarat că dacă ar fi avut, într-adevăr, o relație cu un bărbat cu care lucra, succesul ei s-ar fi terminat rapid.

Anamaria Prodan: 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.

Totuși, impresara nu s-a ferit să recunoască faptul că mulți dintre bărbații din domeniul său de activitate au încercat ca relația lor să devină ceva mai mult decât una strict profesională.

„Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a explicat impresara Anamaria Prodan.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com