Anamaria Prodan, despre iubita lui Laurențiu Reghecampf: „N-am vorbit cu ea o secundă, în viața asta”

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Este o perioadă extrem de tensionată în familia Prodan-Reghecampf. Cei doi se află într-un adevărat scandal, după ce antrenorul a anunțat că a depus deja actele de divorț pentru a încheia căsnicia în care se află de 15 ani. Mai mult decât atât, s-a tot speculat că acesta ar avea o relație cu o femeie misterioasă. Impresara a oferit primele declarații cu privire la întreaga situație.

a

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf traversează în acest moment una dintre cele mai grele etape din relația lor. De câteva luni, s-a tot speculat că cei doi vor divorța, din cauza declarațiilor făcute de Reghe. Deși acesta a spus foarte hotărât ce are de gând să facă, Anamaria Prodan a negat vehement declarațiile soțului său. Acum, antrenorul a anunțat că a depus deja actele pentru a se despărți oficial de frumoasa impresară.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă s-a tot vorbit despre faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi implicat într-o relație cu o anumită domnișoară misterioasă. Referitor la acest subiect, Anamaria Prodan și-a spus părerea atât despre soțul său, cât și despre noua lui cucerire.

Anamaria Prodan, primele declarații despre iubita a lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre presupusa iubită a soțului ei. Aceasta susține faptul că nu o cunoaște, nu a discutat niciodată cu ea și nici nu vrea să audă de existența ei.

Reporter: Se zvonește că soțul dumneavoastră are o relație cu o femeie de oraș. Acel tip care nu ar ajunge niciodată la o femeie puternică, așa cum dumneavoastră ați arătat de-a lungul anilor.

Anamaria Prodan: „Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Și ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, să… nu știu. Spuneți-i altcuiva! Spuneți-i soțului sau cuiva. Dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.’

Întrebare reporter: Credeți că domnul Laurențiu Reghecampf știe de trecutul tumultuos al acestei domnișoare?

Anamaria Prodan: Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic’, a spus Anamaria Prodan pentru Știrile Kanal D.

Primele declarații după anunțul făcut de Reghecampf
Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus deja actele de divorț, iar sexy impresara și-a spus imediat punctul de vedere. Aceasta a susținut încă de la început că nu știe care este adevărul, și că nici nu l-a știut vreodată.

„Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citiit-o un prieten drag. În direct, așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată, pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Răsturnare de situație. Anamaria Prodan zice că nu divorțează
Vorbind despre divorț, Anamaria Prodan ridică nedumerită din umeri și spune că soțul ei nu i-a spus nimic din cele ce se aud prin presă.

Vedeta a explicat că în afară de ea nimeni nu a fost la brațul antrenorului de fotbal și din această cauză nici nu are motiv să sufere. Aceasta îndemnă pe toată lumea să aștepte pentru ca soțul ei să confirme aceste zvonuri și bârfe

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.

Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe. Dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea. Nu am văzut femei lângă soțul meu.

Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia..

Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei. Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc?

Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova.

Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează. Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil’, a declarat Anamaria Prodan pentru Kanal D.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com