Anamaria Prodan: “E normal să vorbească lumea. Sunt frumoasă, deșteaptă și am bani”

Anamaria Prodan a vorbit despre motivul pentru care se află în centrul atenției și de ce lumea spune lucruri despre ea și despre Laurențiu Reghecampf. Pe impresara fotbaliștilor a deranjat-o, cel mai tare, ceea ce s-a spus despre relația dintre ea și soțul ei, despre zvonurile cum că amândoi ar fi avut amanți și despre subiectul divorțului.

Anamaria Prodan despre relațiile extraconjugale

Vedeta a spus într-un interviu pentru GSP Live, că s-a obișnuit ca lumea să vorbească despre ea și să o întrebe când divorțează, în condițiile în care nu s-a pus niciodată problema de așa ceva. Impresara fotbaliștilor a declarat că se spun multe neadevăruri despre rea și că dacă ar fi călcat strâmb în timpul căsniciei cu Reghecampf, până la ora actuală, ar fi existat și dovezi care să clarifice asta.

Anamaria a dat de înțeles că s-a obișnuit să fie în centrul atenție și să se vorbească despre ea.

Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că «Anamaria s-a culcat cu ăla…». N-a existat!, a spus Anamaria Prodan.

Vedeta a ținut să precizeze că întotdeauna și-a asumat tot ce a spus și a făcut, și că în ultima perioadă a umilit mulți oameni importanți, începând cu primarul din Voluntari, continuând cu Negoiță și terminând cu Gigi Becali.

Reamintim că latifundiarul a aruncat bomba cu problemele din căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Gigi Becali a spus că cei doi doar pozează în cuplul perfect și că de fapt fiecare e cu treaba lui. Cel mai tare a supărat-o pe Anamaria când Becali a spus că dacă Reghecampf se recăsătorește, el se oferă naș. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, timp în care Reghecampf nu a comentat în niciun fel toate cele spuse despre soția lui și scandalul așa zisului divorț.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com