Anamaria Prodan, gest suprem de iubire! Ce a făcut pentru Reghe - RADIO FX NET

Anamaria Prodan, gest suprem de iubire! Ce a făcut pentru Reghe

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă extrem de dificilă de când se tot zvonește că soțul ei o înșală. Impresara suferă mult din cauza acestei situații în care familia ei este implicată, dar face tot posibilul pentru a demonstra lumii că lucrurile nu sunt așa cum par. De curând, a făcut un gest extrem de impresionant față de soțul ei.

Prodanca i-a făcut altar lui Reghe

Anamaria Prodan a plecat din România și stă mai mult prin Dubai. Pentru ca timpul să treacă mai repede și să mai uite din probleme, impresara s-a apucat de renovări. Cea mai importantă schimbare pe care a făcut-o în apartamentul ei de lux este un fel de altar cu fotografii cu soțul ei în cele mai importante momente din viața lor.

Se explică prezența atâtor poze cu Reghe, având în vedere că Prodanca mereu a recunoscut că îl venerează pe soțul ei și îl consideră un idol. A spus mereu că familia este tot ce contează pentru ea și că își iubește nebunește soțul și îl sprijină în tot.

Prodanca neagă orice zvon

Deși a recunoscut că soțul o înșală și că lucrurile nu merg bine între ei, sexy-impresara nu poate accepta situația în care se află și face tot felul de gesturi prin care neagă tot ce se întâmplă. Ea susține că nu există suficiente dovezi care demonstrează că Reghe ar fi infidel și ar avea relații cu alte femei, așa că nu va face niciun pas greșit până nu vede ceva clar.

Prodanca spune că le va cere scuze tuturor și că va face publice probele dacă cineva îi va demonstra clar că soțul ei umblă cu alte femei și le face acestora cadouri. Până atunci, roagă pe toată lumea să îi lase familia în pace și să nu îi mai denigreze imaginea lui Laurențiu.

“ÎNCĂ VA ROG SA MI LĂSAȚI SOȚUL SI COPIII IN PACE! In cazul in care îmi aduce cineva dovezi clare care sa dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presa , de către banii si bunurile cumparate prostituatelor de a lungul anilor apărute in toată presa , eu ANAMARIA PRODAN îmi cer scuze in mod public fiecărui jurnalist si publicație care a anunțat aceste nenorociri.”, a scris Anamaria pe Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com