ANAMARIA PRODAN ÎŞI TRĂIEŞTE VIAȚA DE FEMEIE LIBERĂ ÎN DUBAI! CUM A FOST SURPRINSĂ SEXY IMPRESARA ALĂTURI DE MUSCULOȘII SUPERKOMBAT

La câteva săptămâni după ce Laurențiu Reghecampf a anunţat faptul că divorţează, Anamaria Prodan s-a întors la Dubai. Mai mult decât atât, celebra impresară a anunţat în cadrul unei emisiuni TV faptul că nu va mai sta mult timp în România şi asta pentru că îşi doreşte să se îndepărteze de tot ceea ce îi face rău.

a

Anamaria Prodan a fost invitată la un eveniment important în Dubai. Impresara s-a fotografiat cu luptătorii din Superkombat, una dintre cele mai importante promoții din kickbox.

Vedeta a urcat pe scenă alături de oficialii competiției, ba chiar a imitat câteva poziții de luptă pentru a fi fotografiată.

Anamaria Prodan, alături de luptătorii de la Superkombat

Ce spune Anamaria Prodan despre viaţa sa amoroasă

În urmă cu câteva zile, înca soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că plecarea unei persoane înseamnă cu siguranță venirea alteia, așa că este pregătită să accepte lângă ea un om care să o facă să se simtă împlinită: „Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

Dincolo de scandalul care a apărut în presă, Anamaria declară că mereu va tine fruntea sus și va încerca să fie un exemplu pentru copiii ei.

„Eu toată viața mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi soțul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem.Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Anamaria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasă numai lucruri frumoase.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa amintită.

De asemenea, în urmă cu aproape două săptămâni, impresara a declarat că următorul partener pe care-l va avea nu va mai fi român.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com