ANCA DE LA STREHAIA ȘI FAMILIA, LA MARE! IMAGINI INEDITE DE PE LITORAL. FOTO

Anca de la Strehaia a mers, alături de familie, pe litoral, acolo unde au și făcut un vlog, arătându-le urmăritorilor cum s-a desfășurat ziua lor. ”Înarmați” cu mici bagaje, care conțin articole de plajă, dar și cu câte o cafea în mână, aceștia se duc încrezători spre plajă.

a

Anca de la Strehaia, alături de cei dragi – Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, ”Prințul Țiganilor”, și copiii, au mers la plajă pentru a se bronza, iar cei mici, pentru a se bucura de apă. În drum spre plajă, aceștia s-au oprit la o patiserie, pentru a-și satisface poftele, apoi au plecat, în continuare, agale, la drum. În tot acest timp, fiecare pas al acestora a fost filmat de cel ”delegat” să captureze momentele. Cel care a fost ”capul” distracției a fost chiar Alin, fiul Ancăi de la Strehaia.

Apoi, a început distracția în mare! Familia a intrat în apă și s-a distrat, răcorindu-se în valurile Mării Negre. Evident, în tot acest timp, momentele au fost filmate în cadrul vlogului. Iar, după ce distracția de pe plajă a ajuns la final, Anca de la Strehaia și familia s-au întors la cazare, pentru a se pregăti de cină.

Anca de la Strehaia a avut probleme cu legea?

Mama copiilor lui Leo de la Strehaia a fost condamnată la șapte luni de închisoare cu suspendare. Femeia a povestit cu ochii în lacrimi, pe canalul său de Youtube, prin ce coșmar a trecut.

otul a pornit de la o datorie la curent pe care Anca că nu a avut bani să o plătească, în perioada când filma pentru Kanal D și locuia în Capitală. Se pare că cei de la Enel au făcut în aceea perioadă un control și au descoperit sigiliul rupt. Apoi au dat-o în judecată, considerând că a fost rea voință, iar o instanță a condamnat-o. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

„Să vă povestesc ce am pățit. Cât timp mă aflam la București și filmam la KanalD s-a adunat o datorie mare la Enel, ei au venit să facă un control când nu eram acasă, au găsit siligiul rupt. Nu știu nimic despre cine l-a rupt, era afară, putea fi oricine. Sunt doar cu numele pe factură”, a declarat Anca.

Deși și-a plătit până la urmă toată datoria, în valoare de peste 100.000 de lei, instanța a considerat suma prejudiciu. „Eu de fiecare dată când am avut cinci milioane, sau 10 milione, i-am transferat pe toți în contul lor. Vă arăt chitanțele că le am pe toate”, a mai spus Anca plângând.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com