Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce s-a întâmplat cu trupul actorului

Viața actriței Anca Pandrea s-a schimbat complet în urmă cu 8 ani, după ce soțul său, îndrăgitul actor Iurie Darie a murit. Pe 9 noiembrie 2012, actorul s-a stins în brațele soției sale, care l-a îmbrățișat și sărutat ore în șir, pentru a-i ține trupul cald. Anca Pandrea a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care soțul său a murit.

Anca Pandrea a spus adevărul după 8 ani de la moartea lui Iurie Darie. Ce s-a întâmplat cu trupul actorului

Anca Pandrea și Iurie Darie au fost împreună 26 de ani, asta până când moartea a decis să-i despartă. La opt ani de la moartea îndrăgitului actor Iurie Darie, Anca Pandrea povestește ce a făcut în noaptea în care soțul său s-a stins din viață. Conform acesteia, deși Iurie murise, trupul lui a rămas încă cald timp de câteva ore, deoarece Anca l-a ținut în brațe și l-a sărutat. Mai mult, actrița mărturisește că a dormit cu trupul lui morrt în brațe. „Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi.

În data de 9 noiembrie, s-au împlinit opt ani de la moartea unuia dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Iurie Darie. Strada pe care actorul a locuit împreună cu soția sa, nu a fost rebotezată, chiar dacă există o cerere în acest sens. Soția sa, Anca Pandrea a fost cea care a cerut în 2012 Primăriei Capitalei să numească strada pe care cei doi au locuit, să fie numită Iurie Darie. „N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie”, a spus Anca Pandrea.

Povestea de iubire dintre Anca Pandrea și Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o poveste de iubire cum numai în filme vezi. Cei doi actori s-au cunoscut la teatru, iar timp de 13 ani, cei doi au fost doar prieteni. La acea vrema, Iurie era însurat cu frumoasa Consuelo, care pe patul de moarte a rugat-o pe prietena sa, Anca, să aibă grijă de soțul așa. La vârsta de 40 de ani, Iurie Darie i-a schimbat viața actriței. „Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a mai spus Anca Pandrea.

Cei doi și-au dorit mult un copil,dar nu a reușit să rămână însărcinată, iar cu toate că nu au mers la Starea Civilă, Anca Pandrea și Iurie Darie s-au cununat religios după ce el a cerut-o în căsătorie la emisiunea „Din Dragoste”.

Sursa: redactia.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com