Anca Serea, mărturie de pe patul de spital din Bulgaria. ”Eram pe marginea prăpastiei”

Anca Serea, mărturisire emoționantă de pe patul de spital. Vedeta a fost internată într-o unitate medicală din Bulgaria în urma unei afecțiuni mai vechi. Ea a mărturisit că ”a fost pe marginea prăpastiei”, având în vedere că sistemul sanitar din țara vecină este unul ”defectuos”. Ce a pățit soția lui Adi Sînă.

Mărturia Ancăi Serea de pe patul de spital din Bulgaria

Anca Serea nu s-a putut bucura de aniversarea fiicei sale cea mare, Sarah, care a împlinit 13 ani, pe 6 august. Vedeta a fost internată în spital după ce i s-a făcut foarte rău. Povestea a început după ce ea, împreună cu soțul ei, Adi Sînă, au plecat pentru o întâlnire în Bulgaria.

“Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorare, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sanatate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul ei) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, povestește vedeta.

Anca Serea, mărturie de pe patul de spital din Bulgaria. ”Eram pe marginea prăpastiei”

Anca Serea, mărturie de pe patul de spital din Bulgaria. ”Eram pe marginea prăpastiei”

Anca Serea: Doctorii nu aveau nici cea mai vagă idee ce se întâmplă

Soția lui Adrian Sînă dă de înțeles că experiența prin care a trecut în țara vecină, ca pacient al sistemului sanitar de acolo, a fost una de neconceput.

”A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5″, a povestit Anca Serea

Anca Serea are 6 copii: pe David (18 ani) şi pe Sara (13 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar pe Noah (7 ani şi jumătate), Ava (5 ani şi jumătate),  Moise (3 ani şi jumătate) și mezina Leah (11 luni) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă, potrivit Click.ro.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Sursa: impact.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com