Anca Serea nu mai poate face copii. Ce afecțiune are vedeta

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din showbiz. Celebra soție a lui Adi Sînă este cunoscută pentru emisiunile pe care le-a prezentat și pentru show-urile la care a participat, dar și pentru faptul că are șase copii. Vedeta a vorbit mereu despre cea de-a șaptea sarcină, dar se pare că o afecțiune nu îi mai permite să-și îndeplinească această dorință.

a

Anca Serea nu mai poate deveni mamă

Anca Serea are o familie extrem de numeroasă. A reușit până acum să devină mamă a șase copii, lucru de care este foarte mândră. Celeba vedetă de televiziune a atras mereu atenția asupra faptului că a reușit să facă șase copii, dar niciodată nu s-a plâns, ba chiar a zis că nu și-ar mai imagina viața cu mai puțini urmași.

Atât ea, cât și Adi Sînă au spus de multe ori că vor să-și mai mărească familia. Cei doi și-ar fi dorit să mai aibă copii, cel puțin ca să ajungă la șapte. Ambii părinți au vrut mereu să aibă o familie numeroasă, lucru pe care Dumnezeu l-a îndeplinit.

De multe ori s-a speculat despre Anca faptul că ar fi însărcinată. Vedeta a explicat, însă, că îmbrăcămintea dădea acest efect, pentru că nu se mai poate pune problema de încă o sarcină. Anca Serea spune că Adi ar fi fost încântat să mai devină tată măcar o dată, dar se pare că problemele de sănătate nu îi mai permit vedetei să-i îndeplinească dorința. Suferă de o anemie încă de când era copil care, însă, s-a agravat acum și ar fi riscant să mai ducă o sarcină.

„Arăt că aș fi însărcinată? Mi se pare că am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat. Întrebau oamenii, pe conturile de socializare. Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot.

Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient”, a declarat Anca Serea pentru ciao.ro.

De ce merge Anca Serea la psiholog

Anca Serea este o persoană foarte sensibilă. Deși pare foarte puternică, având în vedere că este mamă-eroină pentru șase copii, se pare că mai are și momente în care se rătăcește și doar un medic o poate ajuta. Fiul ei a plecat la studii, iar Anca Serea a ajuns la un terapeut pentru a învăța cum să își gestioneze sentimentele.

Ea este foarte îngrijorată pentru el, pentru faptul că este departe de familie și nu poate avea grijă de el așa cum făce acasă. Deși are 20 de ani și se poate descurca singur în orice situație, ca orice mamă, plecarea lui a afectat-o mult.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com