Anca Țurcașiu, poză indecentă pe Instagram. Vedeta și-a lăsat fanii cu gura căscată

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată.

Anca Țurcașiu este de departe una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are 51 de ani și arată ca o tinerică de 20. Trupul ei este unul de invidiat, tenul fără riduri și orice apariție este una demnă de covorul roșu. Recent, artista a publicat o imagine pe rețelele sociale care i-a făcut pe fani să reacționeze în număr mare. Cu ce imagine a încins Anca Țurcașiu internetul.

a

Anca Țurcașiu a lăsat totul la vedere

Anca Țurcașiu este de ceva vreme foarte activă pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă nu se sfiește să își arate trupul ca tras prin inel, iar de această dată a renunțat fără jenă la pantaloni. Anca Țurcașiu a postat o imagine în care stă pe pervazul unui geam. Ea poartă doar un body negru și o pereche de bocanci și privește zâmbind peisajul din jur. Poza este una destul de îndrăzneață venind din partea ei.

În imagine se poate observa că vedeta are un corp bine lucrat ți niște picioare perfecte cu care ar putea face geloasă orice doamnă sau domnișoară. Deși are 51 de ani, Anca Țurcașiu arată ca o tinerică de doar 20 de ani. Pare că divorțul i-a priit artistei. Imaginea a fost apreciată de mii de internauți care i-au adresat și câteva complimente în secțiunea de comentarii.

Anca Țurcașiu le-a răspuns celor care o acuză de faptul că și-a făcut opreții estetice

Anca Țurcașiu a tăcut cât a tăcut, dar acum le-a dat răspunsul celor care o acuză de faptul că a exagerat cu operațiile estetice. Ea a acordat un interiu în care a vorbit despre acest subiect. Frumoasa Anca Țurcașiu a declarat că are impresia că în țara noastră operațiile estetice au devenit o modă care a ajuns să transforme radical persoanele. Ea a spus că nu o interesează de ce spune lumea din jur și că îi invită pe cei răutăcioși să alăture poze cu ea de la fiecare vârstă pentru a vedea că nu există nici cea mai mică diferență de fizionomie.

Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr.

Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui.„, a declarat Anca Țurcașiu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE