ANCHETA CONTINUĂ ÎN CAZUL MORȚII LUI EMI PIAN! CLANUL DUDUIANU A FOST CHEMAT LA SERVICIUL OMORURI DE LA POLIȚIA CAPITALEI PENTRU AUDIERI

Apele sunt agitate în cazul morții lui Emi Pian. Familia cere ca ucigașul să fie pedepsit așa cum se cuvine. Imediat după înmormântarea lui Florin Mototolea, membri ai clanului Duduianu au fost chemați la Serviciul de Omoruri al Poliției Capitalei pentru audieri.

Mai mulți membri ai clanului, printre care și fiul interlopului decedat, sunt așteptați să dea explicații despre ce s-a întâmplat în dimineața zilei de mați, 4 august, în zona Giulești din București. Mai ales că Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a susţinut acesta a fost asasinat la comandă și a cerut ca autoritățile să facă dreptate.

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?”, a spus fratele lui Emi Pian, potrivit fanatik.ro. 

Liderul clanului Duduianu a decedat în urma unei confruntări cu Richard Emmanuel, un interlop din Clanul Rinu. Acesta a fost înjunghiat în gât, plămâni și i-a fost tăiată vena femurală. Toate acestea au condus la deces, rănile fiind prea grave.

„Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”

După ce l-au condus pe Emi Pian pe ultimul drum, membrii clanului Duduianu cer să se facă dreptate. Fiul lui Emi Pian a declarat că nimeni nu caută să se răzbune, însă se așteaptă să fie făcută dreptate pentru tatăl sau. 

„Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a spus fiul lui Emi Pian.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com