AD

ACTUALITATE

Anda Adam a dat cărțile pe față! Primele declarații după ce a fost evacuată din casă: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”

todaymai 18, 2022 2

Background
share close
AD
AD

Anda Adam este acum în centrul atenției! Aceasta se află  în miezul unui nou scandal! În toată presa se relatează faptul că Judecătoria Cornetu a decis, prin decizie executorie, evacuarea artistei din casa de la Bragadiru. Iată ce declarații a făcut cântăreața referitor la acest subiect!

Anda Adam, evacuată din casa unde locuiește

Anda Adam a primit o hotărâre judecătorească prin care trebuie să evacueze imobilul din orașul Bragadiru. Pe lângă faptul că se simte înșelată artista a mai aflat că e și bună de plată! Prin urmare, Anda Adam trebuie să-i plătească reclamantului suma de 5.200 de lei, pentru cheltuielile de judecată. Totuși, decizia instanței nu este definitivă, iar Anda Adam are posibilitatea de a o ataca în termen de cinci zile.

„Admite în parte cererea formulată de Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru”, se arată în hotărârea judecătorească.

Anda Adam: „Am încercat să le predau cheile si au refuzat”

Artista susține că nu mai locuiește de foarte mult în acel imobil și ca a plătit un avans mare către proprietari:

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu.”, a spus Anda Adam pentru cei de la „Click!”.

Avocatul Adrian Cuculis contrazice mărturiile vedetei. Acesta a explicat pentru „Antena 3” ce s-a întâmplat în imobilul din care Anda Adam a fost evacuată prin hotărâre judecătorească:

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.”

Sursa: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com