Anda Adam a divoțat în secret! ”Oamenii se mai și ceartă”

Anda Adam și soțul ei au divorțat în secret? Pe rețelele de socializare cei doi nu se mai urmăresc, iar nici fotografiile cu ei nu mai sunt publice!

a

Pe rețelele de socializare pare că Anda Adam și soțul ei „nu-și mai vorbesc”. Nu se mai urmăresc, iar imaginile cu ei pare că au… dispărut. În urmă cu ceva vreme, Anda Adam spunea că dacă între părinți există o energie negativă, atunci acel copil nu va crește frumos.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău”, a declarat ea în urmă cu ceva timp, arată Spynews.

Pe de altă parte, Anda Adam susținea că între oameni mai există și ceartă sau momente de tensiune.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat ea.

Câte operații estetice are Anda Adam

Frumoasa cântăreață Anda Adam a suferit doar două operații estetice. Blondina a mărturisit, potrivit publicației VIVA, că are un implant și o rinoplastie.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com