AD

MONDEN

Andi Moisescu, DEZVALUIRI despre relatia cu sotia sa, Olivia Steer: “Ne-am ferit sa amestecam familia cu profesia”

todayfebruarie 7, 2019 11

Background
share close
AD
AD

Din 8 februarie, Andi Moisescu (46 de ani) revine la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV), show care revine cu sezonul 9.

Juratul şi prezentatorul emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!” (Pro TV) a povestit într-un interviu in exclusivitate pentru click.ro, cum e în casă cu doi copii, despre noul sezon al emisiunii, soţie, dar şi ce urmează să se întâmple în cariera lui.

  • Click!: Andi, cum faci faţă proiectelor pe care le ai la Pro TV, show-urile  „Românii au talent”, „Pe bune” şi „Apropo TV”?

Andi Moisescu: Până acum am descoperit o singură variantă: o organizare la sânge la care am adăugat o disciplină de fier. Norocul meu e că în combinația asta mă simt eu, în general, cel mai bine, căci altfel nu știu cum aș fi scos-o la capăt. Mă rog, să nu înțeleagă cineva din tot ce-am spus că m-aș plânge. Nu e ca și cum n-ar exista meserii cu adevărat istovitoare pe lumea asta, cărora oamenii le fac față chiar și fără satisfacțiile de care mă bucur eu.

  • Te consideri un tip organizat sau eşti mai degrabă haotic? Ai agendă?

Sunt obositor de organizat. Am agenda făcută în detaliu pe cel puțin un an înainte. Dar cine mai poate schimba ceva la mine, acum, la vârsta asta?

  • La preselecţiile pentru sezonul 9 din „Românii au talent” te-a mai surprins ceva sau cineva?

În sezonul ăsta m-a surprins cel mai mare număr de acte artistice din toată istoria emisiunii. Nu știu cum de s-au aliniat planetele în felul ăsta, dar până și butonul meu auriu a mers la un moment la care nu numai că nu m-aș fi gândit vreodată, dar nici acum nu-mi explic cum a putut fi realizat. Sunt ferm convins că lumea va fi la fel de suprinsă și de moment, și de alegerea mea.

Andi Moisescu: ”Încă sunt lider la matematică și video editing”

  • Cu care dintre colegii tăi ai relaţii mai apropiate?

Cu absolut toți, în egală măsură. Începând cu maestrul Călinescu și Andra și terminând cu mai noul revenit și mai vechiul meu partener Mihai Petre. Am acest privilegiu, pentru care mă consider chiar norocos.

  • Anul acesta ai fost în vacanță? Unde şi ce ţi-a plăcut cel mai mult?

Am fost în munții Alpi cu familia. Mi-am permis răsfățul ăsta, recunosc, alături de partenerii mei favoriți de snowboarding, Luca și David. Ne-am făcut de cap într-o zăpadă cât noi de înaltă, prin niște păduri ca-n povești. Anul ăsta, Dumnezeu pare să fi avut mai multă grijă ca niciodată de noi și de pasiunea noastră.

  • Ai aceleaşi pasiuni ca ale băieţilor tăi? Vin să-ţi ceară sfatul sau îţi cer părerea despre anumite lucruri?

Mi-aș dori să pot avea exact aceleași pasiuni. Însă deja ceea ce ei pot face într-un skatepark, de exemplu, depășește abilitățile mele. Mă bucur să fiu încă lider la matematică sau video editing.

  • Ei realizează că eşti vedetă? Deja eşti peste tot, ai trei emisiuni pe micile ecrane, faci multă reclamă pe posturile TV, iar chipul tău este pe panourile din oraş.

Da, de o bună bucată de vreme realizează asta și chiar s-au obișnuit cu ideea. La început erau puțin intrigați de ce mă tot oprește lumea pe stradă sau în parc pentru poze. De când au și ei vedetele lor favorite (pe YouTube), au înțeles exact cum stă treaba.

  • Ție şi soţiei tale, Olivia Steer, v-ar plăcea să aveţi un proiect de televiziune împreună?

Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare.

  • Te-ai vedea făcând o emisiune de gătit după reţetele vegane ale Oliviei?

Chiar o emisiune, nu. Dar rețetele le-aș încerca, sincer să fiu, dacă m-aș apuca să gătesc într-o colecție de video-uri, la un moment dat.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com