Andreea Antonescu, atac neașteptat după ieșirea de la Survivor România. Ce se petrece în Dominicană

Andreea Antonescu a vorbit despre parcursul ei la Survivor România și a lansat un atac neașteptat după eliminarea ei. Cu toate că Zanni a criticat-o cel mai mult și cel mai dur, cântăreața a lovit într-un alt concurent după ce a părăsit echipa Faimoșilor, spre surprinderea tuturor.

Fosta membră a trupei Andre l-a criticat foarte tare pe Sebastian după eliminarea ei, în timp ce toată lumea se aștepta să îl atace mai degrabă pe Zanni, cel care la testimoniale a șters cu ea pe jos de fiecare dată.

Dacă în mod normal inamicii vedetei în competiție trebuiau să fie cei din tabăra Războinicilor, odată ajunsă în Republica Dominicană și-a dat seama că are dușmani chiar în echipa din care făcea ea parte.

Andreea Antonescu, atacuri în rafală după eliminarea de la Survivor România

Andreea Antonescu a vorbit despre atmosfera din echipa Faimoșilor spunând anumite lucruri care nu au fost spuse de ea până acum, mult mai eliberată acum odată ce a fost eliminată.

„Aș vrea să cred că dușmanii erau Războinicii”, a spus artista, spunând că lucrurile nu au stat chiar așa.

„Recunosc, sunt prietenă cu Elena, dar nu am mers acolo cu ideea să fac o coaliție cu Elena. Am văzut că era căzută psihic. Am văzut multe episoade care nu au fost la locul lor. M-am dus oarecum gândindu-mă că poate există o cale de mijloc. Am acordat șanse și taberei care se vede cu ochiul liber, băieților”, a dezvăluit Andreea Antonescu în emisiunea Ștafeta mixtă.

Andreea a mai mărturisit că și-a dat seama că tabăra din care fac parte Zannidache și Sebi nu și-a dorit cooptarea ei, ci a vrut să se întoarcă și ea împotriva prietenei sale, Elena.
Nu ar vrea băieți ca Zanni sau Sebi pentru fetița ei

Antonescu a mai spus că Sebastian este mult mai rău decât Zanni: „Îmi dau seama că acești bărbați în devenire ajung capete de familie, ajung tați și modele de urmat pentru următoarele generații. Am o fetiță și nu mi-ar plăcea vreodată să aibă parte de un partener din această categorie.

Eu am avut un tată minunat și atunci bărbăția, masculinitatea, ideea de stâlp al familiei și dorința de a-ți impune punctul de vedere stau în alte lucruri”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com