ANDREEA ANTONESCU: ”ÎN PERIOADA ANDRE, CÂȘTIGAM UN APARTAMENT PE LUNĂ!”. ARTISTA DEZVĂLUIE CE A FĂCUT CU BANII PE CARE ÎI ÎNCASA ÎN VREMURILE CÂND CONCERTA ÎN TOATE ORAȘELE ȚĂRII

Andreea Antonescu vorbește în exclusivitate despre banii pe care solista i-a câștigat în perioada în care trupa ”Andre” aduna zeci de mii de oameni la concerte. Printre altele, fostul iepuraș Playboy dezvăluie pentru CANCAN.RO cum a reacționat fiica sa în momentul în care a văzut revista în care Andreea a pozat. 

a

Andreea Antonescu a câștigat sume mari de bani în perioada în care trupa ”Andre” era pe val. În ciuda acestui fapt, aceasta recunoaște că nu a fost foarte chibzuită cu banii și devăluie pentru CANCAN.RO pe ce a cheltuit în acele momente ce încasa:

„I-am investit (n.r “banii”) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, 

Andreea Antonescu vorbește despre banii pierduți/ Sursă foto: Instagram.com

“A văzut revista Playboy și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”

Andreea Antonescu a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, 30.000 de euro. La acea vreme, negocia o sumă de trei ori mai mare decât  Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.

Întrebată de reporterul CANCAN.RO despre reacția familiei în momentul pictorialului Playboy, Andreea a dezvăluit o scenă amuzantă cu fiica ei, Sienna: “Sienna nu m-a întrebat vreodată despre episodul ăla (…) Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă (…) era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță (…) ,copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun (…) Mi-a zis (n.r. “mama”): “Păi da, a văzut revista Playboy cu tine (…) și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a conchis artista.

Andreea susține că cea care a susținut-o cel mai mult a fost chiar mama ei: “Mama a fost prima care m-a susținut (…) Mama era foarte fericită, m-a sunat în momentul în care s-a lansat revista Playboy (…) și mi-a zis: „Andreea, când vii în Galați îmi aduci o revistă, pentru că aici în Galați e sold out! Și bunicul meu îmi amintesc (…) se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat și l-a întrebat: „Moșulică, tu te uiți la Andreea?” (…) Îți dai seama, dacă și bunicul meu s-a uitat…”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com