AD

MONDEN

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate. Cu s-a confruntat artista

todayaprilie 27, 2021

Background
share close
AD
AD

Andreea Antonescu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor, dar drumul ei la concurs s-a sfârșit mai devreme decât se aștepta. Fosta vedetă din trupa Andre a intrat în atenția publicului de când a participat la concursul din Republica Dominicană, iar acum este și mai apropiată de fanii ei. Ea a mărturisit că a avut probleme grave de sănătate, cu care s-a luptat chiar și la Survivor.

Andreea Antonescu a făcut citostatice

Andreea Antonescu a participat la Survivor, dar a fost eliminată din concurs. Ea nu a fost dezamăgită de alegerea colegilor, mai ales că problemele de sănătate deja începuseră să-și spună cuvântul. Deși extenuarea era vizibilă, nimeni nu știa care e situația Andreei cu adevărat.

Andreea Antonescu are probleme la rinichi, cu care s-a luptat încă din copilărie. Ea a fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și a făcut un tratament greu, chiar cu citostatice. Cu toate acestea, a participat la Survivor, fără a se gândi la consecințele grele cu care avea să se lupte.

‘A fost dificil, am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în Survivor România nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani’, a mărturisit Andreea.

Când era la Survivor, Andreea Antonescu s-ar fi umflat la față și avea dureri foarte mari, mai ales din cauza alimentației nesănătoase. Ea nu are voie se mănânce sărat, dar la Survivor a consumat mult cocos preparat cu sare, ceea ce i-a provocat mari probleme. Cu toate acestea, nu s-a plâns și a continuat să lupte atât câta avut puteri.

Andreea Antonescu vrea să devină mamă

Andreea Antonescu nu a divorțat nici acum, deși nu mai are nicio legătură cu fostul ei soț. Cu toate acestea, Andreea are planuri serioase în ceea ce privește al doilea copil. Atât ea, cât și fetița ei își doresc să-și mărească familia, deși până acum Andreea nu mai avea așa ceva în plan. Artista este pregătită să aibă grijă de un bebeluș.

‘Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi!’, a declarat cântăreața pentru revista Viva.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com