AD

MONDEN

Andreea Bălan, despre actele de divorț. ”Le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere”

todayiunie 10, 2020 2

Background
share close
AD
AD

Andreea Bălan a dat noi detalii despre divorțul de George Burcea. Artista a afirmat că a decis să depună actele de divorț după ce fostul său partener de viață nu s-a arătat dispus la o împăcare.

Cântăreața a explicat că a depus actele de divorț după ce a încercat să aibă o discuție cu  George Burcea, în încercarea de a ajunge la o înțelegere. Însă actorul nu s-a arătat dispus să încerce să repare lucrurile dintre ei.

”Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva.

Dispusă la o înțelegere dacă fostul partener se implică în creșterea fetițelor

Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă pentru cele două fetițe pe care le are cu George Burcea, Ella și Clara. Vedeta a afirrmat că ar putea ajunge la o înțelegere cu actorul dacă acesta se implică mai mult în creșterea micuțelor.

”Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele”, a explicat artista.

Ce spune despre pensia alimentară

Andreea Bălan a vorbit și despre pensia alimentară pe care va trebui să o plătească George Burcea.

”Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă”, a spus ea.

Sursa: tacataca.prosport.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com