AD

MONDEN

Andreea Bălan, implicată în noi proiecte de televiziune

todayianuarie 26, 2022 9

Background
share close
AD
AD

Pe plan profesional, 2022 a început bine pentru Andreea Bălan. Artista a anunțat că a semnat contracte pentru alte două proiecte de televiziune, ceea ce i-ar permite, din punct de vedere financiar, să facă investiții imobiliare în Dubai.

Pe pagina sa de Youtube, Andreea Bălan a povestit despre dorința de a investi într-un apartament în Dubai. Artista a și vizitat câteva apartamente, iar Raluca și Denisa Tănase (ex-Bambi) au fost cele care i-au prezentat Andreei Bălan câteva opțiuni.

Elluța și Clărița sunt acasă cu buni, sunt la grădi, bineînțeles, ziua, iar seara cu buni, iar eu am parte de câteva zile, puține, aici, în Dubai, și cine știe știe, poate facem o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult, și când spun ne-a plăcut, spun Clărița, Elluța, buni. Ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță, și de ce să nu avem și o locație, un apartament aici, în Dubai, ca să venim iarna, două-trei luni, de ce nu?’.

Artista a recunoscut că fetele ar sta toată ziua la piscină, de dimineața până seara. „Ar zice, mami, nu mai vreau grădi, nu mai vreau școală, nu mai vreau nimic, vreau la piscină’.

Andreea Bălan: „Aleg să fac niște investiții și știu ce va urma’

„Am văzut câteva garsoniere și mi-au plăcut foarte mult pentru că erau la etaje superioare. Am văzut câteva apartamente la etajul 63 și vederea era superbă. Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios pentru că mi-ar plăcea să vin 2 luni pe an aici, iar restul anului să închiriez‘, a povestit artista.

Aceasta a și explicat, cu această ocazie, ce ar presupune această investiție.

Anul acesta am trei proiecte de televiziune. Începem „Te cunosc de undeva’ și am mai semnat încă două proiecte pe care abia aștept să le vedeți, proiecte care mă vor solicita foarte mult, așa că mă bazez pe niște lucruri când aleg să fac niște investiții și știu ce va urma’.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com