ANDREEA BĂLAN ÎȘI ADUCE AMINTE CU GROAZĂ DE MOMENTELE DIN SPITAL: „MI-AM FĂCUT TESTAMENTUL CÂT AM STAT INTERNATĂ”

Ultima perioadă nu a fost tocmai ușoară pentru Andreea Bălan. Artista a ajuns de urgență la spital acuzând dureri abdominale insuportabile. Din cauza fricii, Andreea Bălan recunoaște că a dat mesaje tuturor apropiaților, ba chiar și-a făcut și un testament vocal.

Andreea Bălan a rememorat momentele cumplite prin care a trecut, încă din momentul în care a simțit primele dureri. Artista spune că dacă medicii nu ar fi fost atenți și n-ar fi descoperit abcesul abdominal, existau foarte multe șanse să facă septicemie.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie’, a dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan: „Îmi făcusem testamentul vocal”

În momentul în care medicii au anunțat-o că trebuie să facă o intervenție chirurgicală, Andreea Bălan s-a speriat foarte tare. Acesta este și motivul pentru care artista le-a dat mesaje apropiaților și, în secunda doi, și-a făcut testamentul vocal.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc’, a mai mărturisit artista în cadrul emisiunii XNS.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com