Andreea Bălan, o nouă aroganță la adresa lui George Burcea. Cum l-a atacat în plin divorț

Andreea Bălan se pare că a ales, după o bună perioadă, să iasă și ea la atac și să nu îl lase doar pe George să arunce cărțile pe masă. Ce se întâmplă între foștii soți și ce a adus cântăreața în prim-plan în plin divorț? A luat o hotărâre grea.

a

Apele sunt departe de a se calma în scandalul divorțului dintre Burcea și Bălan, pentru că cei doi mai au multe să-și spună. Încă de la început, fanii artistei l-au considerat pe actor principalul vinovat, lucru pe care nu s-au sfiit să-l spună în mediul online. Acum, Burcea e atacat din toate părțile, chiar și de încă soția sa. Artista a ales să declare lucruri așa cum a făcut-o de la începutul scandalului, prin mesaje cu subînțeles. În timpul acesta, tatăl copiilor ei a ales să fie mai mult decât transparent, chiar reușind să șocheze pe toată lumea cu noua sa atitudine. În plin divorț, solista nu și-a uitat fanii, așa că ține legătura constant cu ei cu ajutorul rețelelor de socializare.

De curând, i-a pus pe toți pe gânduri. Implicit, Andreea le-a spus că va face o schimbare extrem de mare în viața sa și va vrea să păstreze doar oamenii de calitate alături, uitând de cei care i-au greșit, inclusiv și de soțul ei. Blondina a clarificat toată situația – nu mai este cale de întoarcere! „Stai cu învingătorii. Conversațiile vor fi diferite” a scris vedeta. Nu mai este un secret faptul că foștii amorezi au ajuns la cuțite, lucru care s-a văzut în comunicarea lor prin mesajele aruncate în online. Cu toate astea, rămân în relații decente pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

„Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor. De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvăluiți apropiați ai celor doi foști parteneri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com