Andreea Bălan s-a îmbătat la filmările America Express de la Antena 1

Aventura „America Express” a ajuns în Guatemala, a doua țară de pe „Drumul Împăratului”. În ultima ediție a emisiunii, concurenții au învățat despre țara în care au ajuns și au avut de trecut probe grele. În cazul unei dintre ele a fost vorba și de ceva alcool, iar Andreea Bălan nu a rezistat prea bine. Vedeta s-a amețit destul de tare și cu greu a mai putut continua cursa.

a

Concurenții „America Express” au ajuns în Guatemala, iar prima zi petrecută în această țară a fost una destul grea. Printre altele, concurenții au trebuit să învețe un poem mayaș pe care să-l recite în fața judecătorului pentru a primi o poțiune cu alcool. Cu greu poemul a fost învățat, iar fiecare concurent a trebuit să bea câte o ceașcă de alcool. Dacă partea masculină s-a bucurat de această probă, cea feminină nu a fost la fel de fericită.

Pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu proba în care au avut de băut alcool le-a dat bătăi de cap. Cele două s-au amețit destul de bine și, cu greu, au dus următoarele probe mai departe.

„Zici că-i țuică. Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău!”, a spus Andreea Antonescu.

„M-a luat o amețeală”
După ce au băut alcoolul, cele două concurente au trebuit să plece în căutarea unei case. După ce au găsit-o au avut de rezolve o ecuație, iar aici lucrurile s-au complicat. Alcoolul își făcuse deja efectul, iar cele două artiste cu greu s-au mai putut concentra.

Andreei Antonescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de ceva timp pentru a rezolva ecuația. Pe cealaltă parte, Andreea Bălan a fost și ea atinsă de aburii alcoolului și a devenit foarte veselă și distrată. Cântăreața nu s-a mai concentrat la probe și a lăsat totul în seama colegei sale, ea fiind ușor confuză.

„Eu am simțit poțiunea magică!”, a spus Andreea Bălan.

„Eu eram așa, cu o bucată Andreea Bălan lângă mine, care era foarte entuziastă și cu ecuația. Deci m-a luat o amețeală, nu știu ce era ai, dar îmi e rău tare. Nu mai râde! (…) M-a lovit în cap de m-a nenorocit”, a zis Andreea Antonescu.

„Am văzut că pe tine te pierd!”, a spus Andreea Bălan.

„Nu mă împinge că nici eu nu sunt mai brează”, a fost replica Andreei Antonescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com