Andreea Bălan și George Burcea, scandal după ce s-a aflat de relația artistei. Actorul vrea să îi ia fetițele?

Andreea Bălan are o relație de trei săptămâni cu un bărbat, pe care a încercat să o ascundă. Artista este în plin proces de divorț cu fostul ei soț, George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal după ce s-a aflat de relația artistei

Acum, Andreea Bălan se teme că va pierde custodia fetițelor sale, după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat, la doar cinci luni după ce a anunțat despărțirea de tatăl copiilor ei.

În acest moment, artista se teme că poate să rămână fără custodia totală a fetițelor pe care le are împreună cu George Burcea, după ce s-a aflat că are o relație cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de știri Sonia Argint.

După ce George Burcea a fost prins conducând sub influența unor subtsanțe interzise, artista era mai mult ca sigură că va primi custodia totală a fetițelor sale, în urma partajului. Acum, aceasta nu mai este atât de sigură, din cauză că se știe că se iubește cu un alt bărbat.

Andreea Bălan a încercat să ascundă relația pentru a primi custodia

Ea a încercat să ascundă relația, în zadar. Atunci când mergea să îl viziteze, artista purta chiar și perucă pentru a nu fi recunoscută.

”Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat un apropiat al celor doi.

Andreea Bălan a petrecut în weekend alături de Tiberiu Argint, cu care formează un cuplu de trei săptămâni. Mai mult decât atât, relația dintre ei este atât de avansată încât noul iubit le-a cunoscut deja pe cele două fete ale Andreei Bălan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com