ANDREEA BĂLAN, STOP CARDIO-RESPIRATOR ÎN SALA DE NAȘTERI. VAL VÂLCU DESPRE MODA CEZARIENELOR: ”NU E CA ȘI CÂND AI FACE O INJECȚIE!”

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în sala de nașteri a celui mai bun spital privat din România, clinica Sanador, numai că profesionalismul medicilor a făcut ca totul să se încheie cu bine.

a

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg”, a spus George Burcea.

Operația de cezariană crește riscul unor afecțiuni

Conform informațiilor furnizate de dcnews.ro,  operația de cezariană este metoda aleasă de numeroase viitoare mămici. Numai că această opţiune nu este văzută cu ochi aprobatori de specialiştii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Aceștia spun că această intervenţie ar creşte riscul unor afecţiuni. Grija majoră vizavi de operaţia de cezariană este folosirea anesteziei, care poate avea reacţii adverse.

„Cezariana este o operație, iar orice operație implică anumite riscuri”, precizează Val Vâlcu. „De aceea, medicii recomandă cezariana ca o opţiune în caz de urgenţă sau atunci când problemele medicale ale mamei sau ale fătului impun o astfel de procedură”, a adăugat acesta.

Totodată, Val Vâlcu a mai precizat: „A crescut procentul naşterilor prin cezariană. E un nivel fără precedent. Decizia se explică prin frica de durerile naşterii, dar şi prin dorinţa viitoarelor mame de a alege când să-şi aducă pe lume bebeluşul. Dar orice anestezie și orice operație implică riscuri. Nu e ca și cum ai face o injecție”.

Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.


OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com